Cartridges

Cartridges informatie

Eeko Print cartridges

Eeko Print biedt u een duurzame manier van printen.
Onze cartridges zijn gerecycled (remanufactured). Dit betekent dat lege cartridges als basis worden gebruikt voor de Eeko Print cartridges.

De cartridges die u bij Eeko® heeft ingeleverd worden aan onze producenten aangeboden.
Hier worden ze  gecontroleerd en zorgvuldig schoongemaakt. Daarna worden de toners voorzien van onder andere nieuw tonerpoeder en een nieuwe drumrol. Tot slot worden de cartridges uitvoerig getest en in een gesealde verpakking weer aangeboden door Eeko Print.

Deze manier van werken zorgt er voor dat er nauwelijks gebruik wordt gemaakt van nieuwe grondstoffen. Een tonercartridge kan op deze manier tot wel vier keer hergebruikt worden zonder dat er sprake is van kwaliteitsverlies.

Naast het feit dat u met het gebruik van onze Eeko Print toners gemiddeld 50% bespaart op gebruik van originele toners, levert u ook een bijdrage aan een beter milieu! 

Kwaliteit & Garantie

De Eeko Print cartridges zijn kwalitatief volwaardig en zijn volgens de ISO normering geproduceerd. Op onze Eeko Print cartridges bieden wij u één jaar lang 100% garantie. Meer informatie over onze garantieregeling vindt u hier.

Originele tonercartridges

Print u toch liever met originele tonercartridges? Wij kunnen tonercartridges van onder andere HP, Brother, Lexmark Canon, OKI, Samsung, Xerox en Epson leveren. Vraag hiervoor een offerte aan op info@eekoprint.nl. Daarnaast hebben wij voor deze toners geregeld interessante outlet aanbiedingen. Dit houdt in dat ongebruikte originele tonercartridge tegen extra scherpe tarieven geleverd kunnen worden. Vraag ook hiervoor een offerte aan op info@eekoprint.nl.

Eeko Print B.V. is een onderdeel van Eeko Group B.V. Alle rechten voorbehouden.